sâmbătă, 1 mai 2010

1 Mai

Ca orice alta zi de primavara, mult soare, iarba, transpiratie in excesc in autobuze... cam asa a inceput minunata zi de 1 Mai.
Ceva tipic romanesc, un gratarel, o berica, soare, iarba, copaci si multe raseste. M-am simtit bine, m-am relaxat si am uitat de tot. O frumoasa zi de weekend.
  1. . N-am vrut sa raspund la telefon
  2. Am vrut sa sun mai pe seara.
  3. Mi-e prea lene ca s-o fac.
  4. M-am revazut cu tipul de ieri, prieteneste din nou. dar de data asta fiind o coincidenta.
  5. Hmmmm parca era ceva.
  6. Mi-e somn.
  7. Poate...

vineri, 30 aprilie 2010

!2

When was the last time you did something for the first time?
Eu am facut ceva azi. Referitor la lucrurile pe care le scriam cu vreo 2-3 zile-n urma, ei bine am facut lucruri si am stat in locuri in care nu mi s-a mai intamplat sa fiu.
Am spus sa incep weekend-ul bine, nu cu o teza la latina(scuzati omofonia), "la dracu' sa o mananca" de teza, ci cu o plimbare-n trei, asa frumos, prieteneste.
Am inceput cu un tur al orasului, am avut o zi plina de soare, de caldura, si de relaxare. Ce e mai bun decat o dupa-masa de vineri in trei, la o plimbare, cu parul fluturand in vant, fara sa-ti pese...
Dupa, o mica intalnire, feriti de soare, razand si simtindu-ne bine. De data asta nu s-a mai intamplat nimic, nu a mai fost aceeasi banca, acelasi copac, doar aceeasi locatie poate, doar atat... o mica intalnire ca intre prieteni si nimic mai mult.
Primavara e superba si trebuie sa treci printr-o iarna lunga si grea ca s-o apreciezi, ma gandesc ca maine e deja 1 Mai.[gratar?plimbare?iesit cu prietenii?] si vreau sa ma bucur de fiecare fir de iarba din primavara asta.

Ps:?!?

Poze.


marți, 27 aprilie 2010

De 3x4!

Inteligentele si interesantele discutii purtate pe mess, pot avea intodeauna o insemnatate mare, de fapt cam toate discutiile au.
Intr-o seara am inceput sa fac o analiza a baietilor, pai cum pupa ei, ce cuvinte spun, cat de originali pot fi cand vor sa cucereasca s.a.m.d.
Bun, m-am enervat si distrat enorm.[da, fac 2 lucruri deodata]
Am realizat ca toti baietii care au vorbit cu mine pana acum si aveau intentii mai serioase,cum ar fi o relatie de lunga durata sau o relatia bazata pe maturitate si incredere "reciproca", vorbesc la fel. Si acum parca-i vad cum se chinuiau saracii sa ma faca sa-i plac, sa fiu absorbita de ce spuneau ei acolo, cand de fapt stiam tot albumul.
Uimirea e mai mare cand observi ca intalnesti acelasi tip, cu aproape aceleasi glume, cu aceeasi culoare la ochi, si cu acelesi mod de a se lauda si a incerca sa para cat mai destept, exact ca intr-o reclama. tu o vezi la Tv, dupa te duci sa-ti cumperi si tu ca pare bun;dar daca e expirat?
Ei bine, asa-mi par si mie baietii;cu acelasi fraze, monotoni, cu aceleasi pub-uri in care iesiti la un suc, cu acelasi parc, iar eu, care ma prefac ca stau pt prima oara pe acea banca cu cineva.
In astfel de momente cand porti o discutie cu prietena ta despre asta nu poti face altceva decat sa razi sau, sa plangi ca ti-ai luat o teapa mare, desi mai bine razi si vezi cum incercau ei sa para altfel.
Dupa ce am vorbit despre tot, mai putin marimea la pantofi nu le-o stiam, ca daca-mi spuneau asta sigur imi spuneau si alte marimi,desi ei vor sa-ti stie marimea la sutien dupa o saptamana daca se poate; am observat ca isi spun ofurile des, cam cat duc ei pe noapte... o data? de doua ori?de trei ori? de PATRU ori? [unu mi-a spus si mai mult]
Ma, poate o duceti, dar daca ar fi asa nu ar trebui sa fiti mai rezervati?adica nu spui tu cat o duci, ca nu o sa ma faca sa alerg dupa tine in calduri. Si mai stim ca va place bautura si va plac "filmele de laba".
Sincer, ma bucur pt voi, pt ca sunt sigura ca mana stanga e pe mouse.
Iar noi - ranitele, ca d-aia nu mai putem de cat de bine o duc ei si noi ramanem la stat si citit, sa nu mai vorbesc despre cum ne considera daca spunem ca ne place o pereche de pantofi - suntem de 3X Femei si ei labari de 4X pe noapte.

Ps
: Unu': "nu mai vorbiti urat ca-mi faceti pofta."

Ps2: Ne cerem scuze pentru deranj.

!

Nu am terminat.
Am trecut peste o iarna oribil de friguroasa, a inceput sa iasa soarele, a dat firul ierbii si am inceput eu sa scriu.
Facem totul ca un jurnal intarziat.

In ultimele luni am facut multe cam asa ceva, cam de la inceputul anului:

  1. Am invatat sa gatesc - Doamne chiar iese bine mancarea.
  2. Am citit prostii de carti; sf-uri, drame, si tot felul de carti care implicau sentimente de orice fel.
  3. Credeam ca n-am planuri dar am avut si nici nu s-au indeplinit.Cacat! ma intorc la origini.
  4. Planul era sa ma indragostesc de ceva viu si frumos. Bingooooo, era fictiv.[cat de prost poti sa fi sa scrii asta? dar cat de prost esti daca spui ca-ti plac filmele de laba?]
  5. M-am reintors la Titi de nenumarate ori!
  6. Am inceput sa cred in ce spunea Bridget Jones mult mai mult decat o faceam.
  7. Inca nu stiu toata melodia "All by myself".
  8. Am incercat sa nu-mi mai pese si sa nu: " mă îndrăgostesc de următoarele categorii de bărbaţi: alcoolici, împătimiţi de muncă, indivizi care fug de răspun­dere, care au iubite, misogini, megalomani, şovini, futangii afectivi sau haimanale, perverşi."
  9. Am parul aceeasi culoare.[ dar in urmatoarele luni voi fi la fel de blonda ca o bere.]
  10. I-am enervat pe cei din jurul meu.[scuze]
  11. Am avut un paste minunat.
  12. Am facut parte dintr-un proiect in care nu as fi crezut vreodata ca pot intalni baieti draguti, pacat, nu aveam ochelarii la mine cand i-am intalnit.
  13. Chiar, inca n-am scpat de ochelari, tot mioapa am ramas.
  14. M-am plictisit intr-o saptamana de cineva.[suna ca-n Sex and the city]
  15. Abia astept sex and the city 2.
  16. Sunt legata de un telefon pe care deja l-am dat dracu'.
  17. Imi pun intrebari despre acele telefoane.
  18. Ma distrez foarte bine cu cele mai bune prietene.[am fost "sus pe bar" o seara intreaga]
Ps: nu trebuie sa fie inceput de an ca sa fac promisiuni, asta e doar rezumatul activitatii mele pe ultimele luni. de fapt e mult mai interesant.
Ps2: Pt persoanele ferictite.[adica alea care rad mereu]

Daahhaaa

Nu am mai scris de o groaza de timp, poate am apucat sa invat cate ceva, sa aflu mai multe, sa citesc, sa privesc si nimic.
Mi-am adus aminte ca am un blog, dar nu ma intereseaza de el,uit cam des,mai tot timpul desi mi-am facut promisiuni ca o sa am mereu ceva postat despre viata mea jalnica si fericita.
As incepe sa scriu despre cum uit eu sa scriu pe blog, de fapt uit sa-mi iau si pastilele, apai sa mai scriu, mai ales cand nici pe mine nu ma intereseaza atat de mult.
Dar experientele traite in ultima perioada, cum s-ar fi putut schimba viata mea, si poate ca m-am schimbat ar merita sa fie scrise.
De cand m-am apucat sa tin un blog, cam de un an s-au schimbat multe, ca de exemplu am renuntat la domeniul de interes numit SOMN pt o viata activa.Din ce punct de vedere activa? Pai mereu ma dor picioarele si asta nu e o sugestie.
Ps: imi cer scuze ca nu am mai citit ce trebuia si ca am fost dedicata filmelor.